Instalco Karriär
Instalco Karriär

Karriär inom Instalco

Inom Instalco samlar vi de främsta företagen i installationsbranschen, idag fler än 135 bolag. Det innebär också att vi har bland de främsta medarbetarna, över 6 200 av dem. Vi erbjuder en trygg, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö, både för montörer, tekniker, lärlingar och tjänstemän, på en mängd olika orter.

Instalco är en stor arbetsgivare – bland de största inom el, VS och ventilation i Norden, och vi finns i 3 länder.

 

Vad innebär det att jobba i ett Instalcobolag?

Vad vi söker och erbjuder

Kontinuerligt söker vi efter talangfulla kollegor till våra dotterbolag. Vi söker dig som är driven och kompetent inom ditt område. Vi erbjuder en stabil anställning med rätt arbetsvillkor och trevliga kollegor i en spännande koncern som är på frammarsch.

Kompetensutveckling inom Instalco

Att arbeta inom Instalco är utvecklande och stärker varje medarbetares kompetens. Hos oss ska alla kunna växa med sina arbetsuppgifter genom intern och extern utbildning som ger ny kunskap, utmaning och stimulans.

Karriärmöjligheter i en stor organisation

Inom Instalcos bredd och många dotterbolag finns det stora möjligheter att utvecklas och gå vidare i karriären. Vår filosofi är att inom koncernen fånga upp och stimulera framtida medarbetare och chefer.

Instalcoskolan

Instalco erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling. Ett verktyg för det är Instalcoskolan där vi utbildar framtida ledare och skapar förutsättningar för karriärväxling inom koncernen.

Mer om Instalcoskolan

Lediga tjänster på andra Instalcobolag

Instalco söker kontinuerligt drivna och engagerade medarbetare. Se alla lediga jobb hos våra dotterbolag. 

Se lediga tjänster